Image 3 Image 3 Image 3 Image 3

Servicii

Descriere generala

Sistemele de iluminat oferite sunt livrate sub forma unor proiecte „la cheie”.

Asiguram servicii precum design, montaj, instalare, punere in functiune, dezinstalare.

 

Design – in etapa de stabilire a solutiei adecvate clientului ii sunt sugerate solutiile cele mai potrivite pentru decorarea spatiului, de catre personal calificat,  cu experienta in domeniu.

 

Montaj / Instalare

Toate lucrarile electrice aferente se realizeaza conform normativelor in viguare.

La montaj se realizeaza un circuit electric separat pentru toate elementele de iluminat livrate.

Sistemul decorativ de iluminat poate fi pornit sau oprit in mod manual, de catre beneficiar, sau automat, la lasarea intunericului, prin utilizarea unui senzor crepuscular, sau prin utilizarea unei prize programabile, in functie de pachetul ales sau solicitarile clientului.

Optional, in cazul lucrarilor complexe, se poate monta si o cutie de conexiuni cu siguranta electrica aferenta circuitului de iluminat decorativ.

Pentru realizarea montajului la inaltimi mari se folosesc schele mobile, nacele si alpinisti utilitari.

Montajul elementelor decorative pe fatadele cladirilor se realizeaza folosind elemente de prindere adecvate, speciale, fara deteriorarea tencuielii cladirii.

 

Punerea in functiune a sistemului de iluminat decorativ este realizata in prezenta beneficiarului sau a reprezentantilor acestuia.

 

Dezistalarea elementelor de iluminat decorativ este realizata in mod gratuit daca urmeaza sa fie realizata in perioada 7.01.2013. – 01.03.2013. In afara acestei perioade,  va fi realizata contra cost.

iluminat